babamamatudakozo.hu - kezdőlap kattints a részletekért babamamatudakozo.hu - regisztráció

Dr. Hauschka bőrápolás a várandósság idején

2020-02-27

Szia! Belépsz vagy Regisztrálsz?

 A várandósság meghatározó, természetes és szépséges időszak egy nő életében, és sok szinten hat a testi-lelki létre. Várandósnak - vagy áldott állapotban - lenni annyit jelent, hogy a még meg nem született gyermeknek rendelkezésére bocsátjuk a testünket. A „másállapot”-nak többé-kevésbé jellemző következményei vannak a várandós anya életére.

 

A hormonális változáson kívül a várandósság alatt a fogak és a szájüreg szövetei is megváltoznak, a nyál legtöbbször savasabbá válik. Hogy a fogainkat egészségesen tarthassuk, különösen az étkezési szokásokra kell odafigyelni. A köles, az árpa és a rizs magas kovatartalmuknál fogva rendszeres fogyasztás esetén védelmet nyújtanak. Rendszeresen mosson fogat, legjobb, ha minden étkezés után, például Dr. Hauschka Med Mentás vagy Sóvizes fogkrémmel. Ez utóbbi nem tartalmaz sem mentát, sem eukaliptuszt, így homeopátiás kezelések vagy gyógyszerek szedése mellett is alkalmazható. A fogíny vérzékenységét kedvezően csökkenti a Dr. Hauschka Med Zsálya szájvíz alkalmazása legalább napi egy alkalommal.

 

A bőr az ember legnagyobb szerve. Az általa felvett anyagok egészen a vérig eljuthatnak. Ezért különösen a várandósság alatt nagyon fontos, hogy olyan kozmetikumokat alkalmazzunk, amelyek nem tartalmaznak kémiai-szintetikus színezékeket és illatanyagokat, valamint tartósítószereket.

 

A Dr. Hauschka kozmetikumok minden bőrállapot számára biztosítanak megfelelő ápolási tervet, amelyet kozmetikai tanácsadó füzetünkben talál meg.

 

A várandósság középső harmadában a nők általában remekül érzik magukat. Ekkor jön el az ideje, hogy a test, amely védi és gyarapítja az új életet, most nagyobb figyelmet és gondoskodást kapjon. A bőr ápolásánál elsődleges fontosságú, hogy a bőrt és a bőr alatti kötőszöveteket rugalmasan tartsuk, amivel elkerülhető a terhességi csíkok kialakulása. Ha naponta lágyan megmasszírozzuk a bőrt Dr. Hauschka Kökényvirág ápoló olajjal, az átmelegít és fokozza a bőrben a vérbőséget, lágyítja a keményedéseket, rugalmasan tartja az izomzatot és a kötőszövetet.

 

A Dr. Hauschka Rózsa ápoló olaj harmonizál, jótékony fény- és életerőkkel erősíti az érzékeny bőrt. A tápanyagokban gazdag Dr. Hauschka Birs testápoló tej friss és feszes érzést kölcsönöz a bőrnek, egyben szabályozza a bőr zsír- és folyadékháztartását.

Ajánló

Alakmegőrző tippek Hollywoodból.
Végezd naponta akár!
Mikor lehet elkezdeni?